Θεραπεία Ρέικι

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κανένα ενεργειακό σύστημα θεραπείας δεν αντικαθιστά την ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση  και περίθαλψη. Σε βοηθά να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να φέρεις την υγεία και την χαλάρωση τόσο στο φυσικό επίπεδο όσο και σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα.


Το Ρέικι συμπληρώνει την ιατρική θεραπεία, σε βοηθά να καθαρίσεις το ενεργειακό σου πεδίο και μειώνει τις παρενέργειες από τα διάφορα χημικά (π.χ. φάρμακα).


Αν ακολουθείς κάποια θεραπευτική αγωγή, ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!!!


Μπορείς να  κάνεις παράλληλα και συνεδρίες Ρέικι και να ενισχύσεις τη δράση της και  τα αποτελέσματα, εξαλείφοντας τυχόν παρενέργειες.

 

Μια θεραπευτική συνεδρία Ρέικι γίνεται πολύ απλά .Ξαπλώνουμε   σε ένα κρεβάτι θεραπείας και ο θεραπευτής μας αγγίζει απαλά πάνω από τα ρούχα  σε διάφορα σημεία του σώματος. Κατά την διάρκεια μιας  θεραπείας μπορεί να νοιώσουμε ζέστη ή μούδιασμα ή κύματα ενέργειας να διαπερνούν το σώμα. Μπορεί επίσης να μην αισθανθούμε κάτι το ιδιαίτερο. Το σίγουρο είναι ότι η ενέργεια του Ρέικι έχει την δική της σοφία και πηγαίνει όπου το σώμα το χρειάζεται. Τις πιο πολλές φορές νοιώθουμε μια βαθιά χαλάρωση ξεκούραση και αναζωογόνηση. Μία συνεδρία Ρέικι διαρκεί από μία έως μία και μισή ώρα.

 

επιστροφή