Βιογραφικό Ευαγγελία Μαρούγκα

 

Γεννήθηκα στον Πειραιά και μεγάλωσα με  αγάπη και ελευθερία στις επιλογές μου. Και παρόλο που οι σπουδές μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με οδήγησαν να κάνω ανάλυση  σε νούμερα μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, η καρδιά μου και η Αλήθεια μου, μου έδειξαν τον δρόμο της Αγάπης,  της αφύπνισης και της θεραπείας.


Το 2001 γνώρισα το Ρέικι και από τότε η ζωή μου γέμισε με αληθινό φως και χρώμα και μια ολοκλήρωση που αναζητούσα χρόνια.

 

Γρήγορα κατάλαβα ότι αυτός είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσω για να πάρω και να δώσω όσο περισσότερο αγάπη μπορώ.

 

Παρακολούθησα πολλά σεμινάρια εσωτερικής αναζήτησης και εκπαιδεύτηκα σε τεχνικές πάνω στην θεραπεία.

 

Έγινα δασκάλα του παραδοσιακού Ουσούι  Ρέικι ,του Καρούνα και του Αγγελικού Ρέικι. Έχω διδαχθεί πολλά από τα νέα συστήματα Ρέικι. Είμαι πρακτικός σύμβουλος  και θεραπεύτρια του Aura-Soma (τρίτο επίπεδο). Κάνω εξισορρόπηση κέντρων με κρυστάλλους και beamer light pen (φακός φωτεινής δέσμης) και είμαι σύμβουλος και θεραπεύτρια του«Reconnective Healing» και του «The Reconnection» (Επανασύνδεση).

 

Αγαπώ να δίνω στους ανθρώπους την ενέργεια και την θεραπεία που χρειάζονται την δεδομένη στιγμή εφαρμόζοντας διαφορετικές κάθε φορά τεχνικές όπου συνδυάζω το Ρέικι, το Aura-Soma, τους κρυστάλλους και την εσωτερική καθοδήγηση από τον Ανώτερο Εαυτό μου και τους πνευματικούς δασκάλους και οδηγούς.

 

Σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων και τους καθοδηγώ χωρίς κριτική και με πολύ αγάπη στο να ανακαλύψουν το δικό τους μονοπάτι που θα τους κάνει να χαίρονται την ζωή τους, να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις και να  αγαπούν τον εαυτό τους ευγνωμονώντας τις εμπειρίες τους και εκτιμώντας τις στιγμές τους.

 

Ανακαλύπτοντας ότι η Αλήθεια και η Ομορφιά είναι μέσα μας η Ευτυχία δεν φαντάζει σαν ένα μακρινό όνειρο αλλά σαν μια πραγματικότητα που βρίσκεται απλά εκεί και μας περιμένει να την «αγγίξουμε».

 

Το Φως , η χαρά του να ζεις με αγάπη και αρμονία είναι ένα δώρο που το αξίζουμε όλοι αρκεί απλά να κοιτάξουμε μέσα μας και να το ξεδιπλώσουμε χωρίς φόβο και ενδοιασμούς. Είμαστε Ελεύθεροι και Λαμπεροί έτοιμοι να αφήσουμε την σοφία και την δύναμή μας να βγουν προς τα έξω για να την μοιραστούμε με όλους όσους έχουμε επιλέξει να συμπορευτούμε.