Ρέικι και Αύρα-Σώμα

 

Το Ρέικι καθώς και το Αύρα-Σώμα είναι και τα δύο πολύ γνωστά θεραπευτικά συστήματα για το Πνεύμα και το Σώμα.

 

Το μεν Ρέικι είναι μια πανάρχαια μέθοδος μετάδοσης της ζωτικής ενέργειας στο σώμα το δε Αύρα-Σώμα ενδυναμώνει το Σώμα Φωτός που έχουμε όλοι μέσα από τα χρώματα δουλεύοντας με τα 106 δίχρωμα μπουκάλια και αιθέρια έλαια ισορροπίας.


Και τα δύο αυτά συστήματα είναι μη παρεμβατικά και εργάζονται με την ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα το Reiki είναι ιαπωνική λέξη και σημαίνει «Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια». «Rei» σημαίνει σύμπαν και «Ki» είναι η ενέργεια που υπάρχει παντού και ρέει σε κάθε ζωντανό οργανισμό. Το Ρέικι σαν ένα σύστημα ολιστικής θεραπείας διδάσκεται σε τρία επίπεδα, τρείς βαθμούς και δίνει στον άνθρωπο την δυνατότητα συντονισμού στην καθαρή ενέργεια του σύμπαντος ανοίγοντάς του έναν δρόμο για αυτοϊαση, πνευματική εξέλιξη, προσωπική ευτυχία και ευεξία.


Αυτό επιτυγχάνεται καθώς ανοίγονται τα κανάλια ενέργειας και το άτομο συντονίζεται σε υψηλότερης συχνότητας δονήσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα ένα δυνατότερο, λαμπερό και υγιές ενεργειακό σώμα.

 

Το Aura-Soma έρχεται να συμπληρώσει σε αυτή την διαδικασία ενδυνάμωσης της Αύρας και του ενεργειακού μας σώματος προσθέτοντας το Χρώμα, τις ενέργειες των φυτών και των κρυστάλλων. Το κάθε άτομο επιλέγει τα χρώματα μέσα από τα μπουκάλια που σε κάθε περίπτωση έχει ανάγκη να δουλέψει πάνω στην αύρα του.


Το Αύρα-Σώμα και η επιλογή των χρωμάτων μας βοηθάει να ανακαλύψουμε καινούρια ταλέντα , να δούμε αφήνοντας την εσωτερική μας σοφία όλες τις δυνατότητες που έχουμε για να βελτιώσουμε την ζωή μας και να ολοκληρώσουμε το σχέδιο της ψυχής.

 

Τα τελευταία 6 χρόνια δουλεύω σαν θεραπευόμενη αλλά και σαν θεραπεύτρια και με τα δύο αυτά συστήματα με πολύ αγάπη και ευγνωμοσύνη.


Στην πορεία των διαφόρων «καθαρισμών» του σώματος και του πνεύματος ανακάλυψα το πως συνεργάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται πάντα για το Ανώτερο Καλό του Ατόμου.

 

Γνωρίζουμε ότι οι επτά κεντρικές πύλες ενέργειας στο σώμα μας ,τα λεγόμενα τσάκρας ,στην σωστή λειτουργία των οποίων βασιζόμαστε, περιστρέφονται σε διαφορετικές ταχύτητες και συχνότητες ακτινοβολώντας διάφορα χρώματα.


Σε αυτά τα τσάκρας διοχετεύουμε ζωτική ενέργεια μέσω του Ρέικι και πολύ χρώμα από την Αύρα-Σώμα και τα μπουκάλια ισορροπίας ώστε να έχουμε ένα φωτεινό και λαμπερό ενεργειακό σώμα.
Με αυτό τον τρόπο θα έρθουμε πιο κοντά στους προσωπικούς μας στόχους στο νόημα και το σκοπό της ζωής μας, στην πνευματική αφύπνιση που αναζητάμε.


Χρησιμοποιώντας τεχνικές θεραπείας από το Ρέικι καθώς και από το Αύρα-Σώμα πέτυχα έναν απλό αλλά και συνάμα αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού και εξισορρόπησης της ενέργειας στο Σώμα μας.

Σε κάθε περίπτωση δουλεύω διαφορετικά αλλά πάντα καθοδηγούμενη από τα χρώματα, την ενέργεια και την εσωτερική σοφία και αλήθεια.

 

Πιο απλά, αν κάποιος έχει ήδη κάνει μια συνεδρία της Αύρα-Σώμα και έχει επιλέξει κάποια μπουκάλια για την προσωπική του θεραπεία τότε μπορεί και ο ίδιος εφόσον έχει κάποιο βαθμό Ρέικι να τα «φορτίσει» επιπλέον κατευθύνοντας το φώς μέσα σε αυτά καθώς και διάφορα σύμβολα πάντα ακολουθώντας την διαίσθηση του.


Ένας απλός τρόπος θεραπείας με τα μπουκάλια μας είναι να τα τοποθετήσουμε στα τσάκρα που αντιστοιχούν τα χρώματα του κάθε μπουκαλιού.


Παράδειγμα αν έχετε επιλέξει ένα μπουκάλι με χρώματα βιολετί και πράσινο, τότε μπορείτε να το τοποθετήσετε είτε στο μέρος της καρδιάς που αντιστοιχεί το πράσινο χρώμα είτε στο πάνω μέρος του κεφαλιού στο έβδομο κέντρο που αντιστοιχεί το βιολετί.


Στην συνέχεια κατευθύνετε Ρέικι για όσο χρειάζεστε στο κάθε κέντρο και αφήστε την ενέργεια, τα χρώματα ,τα αιθέρια έλαια και τις κρυσταλλικές ενέργειες να φωτίσουν το ενεργειακό σας σώμα ,να του δώσουν την δύναμη , την ισορροπία και την υγεία σε όλα τα επίπεδα.


Μετά από μια θεραπεία με Ρέικι και Αύρα-Σώμα η συνειδητότητα αυξάνεται, το σώμα ακτινοβολεί χρώματα και φως, το μυαλό ηρεμεί και η καρδιά ανοίγει διάπλατα για να λάβει τα δώρα που μόνο η Αγάπη μπορεί να της προσφέρει μαζί με την ηρεμία και την γαλήνη, την ολοκλήρωση και την κατάκτηση της Αλήθειας στον δρόμο της Εσωτερικής μας Αναζήτησης.


Σας προσκαλώ να ανακαλύψετε και εσείς αυτόν τον λαμπερό κόσμο των χρωμάτων και του φωτός σε ένα ταξίδι της ψυχής γεμάτο από εκπλήξεις , δώρα και πολύ χαρά για κάθε ανακάλυψη και προορισμό.

 

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Ευαγγελία Μαρούγκα

 

επιστροφή